Anden omgang Djursland 2019 for SSC

I skrivende stund er 9 biler tilmeldt, men mon ikke der dukker et par startende mere op inden weekenden.

GT-B klassen er den med flest tilmeldte kørere denne gang, og det er også i den, at vi har den største spænding omkring mesterskabsstillingen. Inden Djursland er Jesper Blom etter, men Brian Mikkelsen på andenpladsen kørte fra ham, alle tre gange i den foregående weekend ved Grand Prix Danmark. Det var dog ikke Mikkelsen, der ryddede hele bordet på FDM Jyllandsringen, da Rasmus Sandvej Juulsen gav ham kamp til stregen – bogstaveligt talt – da der ikke var meget mere end en Porsche kofangers forskel på de to i to af heatene. Juulsen er dog indtil videre ikke tilmeldt i denne weekend.

Michael Klostermann buldrer videre i Corvette C6 raceren. Lufttemperaturerne er ikke så høje denne weekend, så det kan forhåbentlig også holde en eventuelt truende køresyge lidt nede.(Foto: JJ Media)

Denne weekend kommer Klaus Nielsen dog også på banen for første gang i år med Ginetta G50 raceren, og vil forsøge at bryde Porsche dominansen. Mads Andersen er igen i feltet, hvor teamet hele tiden får mere og mere erfaring med den specielle Peugeot 208 lignende V6 racer. Flere og flere af børnesygdommene blev opereret ud på FDM Jyllandsringen, så de hårdt prøvede mekanikere forhåbentlig kan få en weekend hvor der kun skal tænkes på fartoptimeringer.

Mads Moeskjær er den sidste tilmeldte kører i GT-B klassen, og mens han har lagt stille fra land i BMW Z4 V10’eren i år, så har han gode muligheder for at kunne vise dens værd i denne weekend. Sidste gang var holdet uheldige med dækvalget hele to gange.

Super Touring kommer vi hurtigt over – der er Morten Christensen indtil videre den eneste tilmeldte, og da han blot er gæstekører, kan Mads Bryde overleve endnu en weekend på førstepladsen blandt ST bilerne – medmindre Frederik Normann skulle ske at dukke uanmeldt op på Djursland. Vi får at se.

I Extreme klassen har Morten Straarup chance for at sikre sig mesterskabet allerede denne weekend, med den grønne Aquila CR1 LS3. Johnny Pedersen i den grønne – ser vi en trend? – Porsche 911 GT3 Cup har dog mulighed for at give lidt modstand, men Straarup skal virkelig have en off-weekend. Pedersen har dog en god mulighed for at køre sig op i top 3 i mesterskabet denne weekend. Michael Klostermann i den røde – bevis for at Extreme biler IKKE skal være grønne – Corvette C6 vil helt sikkert også snakke med omkring weekendens helt store pokaler.

Det bliver spændende at se, om Jesper Blom kan holde Brian Mikkelsen på afstand i mesterskabsstillingen denne weekend.(Foto: JJ Media)

Desværre er Gunnar Lisby Kjær i skrivende stund ikke tilmeldt løbet på Ring Djursland, men vi håber da at han får den hurtige Lamborghini læsset på en trailer, og tager en tur til Djursland. Han slog Straarup, sidste gang klassen besøgte banen i juni måned, og så kan man aldrig få nok af V10 lyden fra den sorte tyr.

Det skulle være muligt at følge alle weekendens kørsler på Youtube.com/DanishThundersport – men hvorfor ikke bare tage til Djursland og opleve det hele live?

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 09.30
Kvalifikation 11.55
Løb 1 15.15Søndag
Løb 2 11.20
Løb 3 15.40
Kørerforeningen Special Saloon Car
JJ Media