De helt vilde maskiner er tilbage på Jyllandsringen

SSC – LT Asfalt vender i weekenden tilbage til FDM Jyllandsringen for at køre årets sidste løb. 17 biler er tilmeldt klassen, og der kan stadig blive vendt rundt på stillingen i mesterskabet.

Der er dømt kamp blandt de sekscylindrede i Division 1, hvor Mickey Mikkelsens Toyota MR2 får kamp til tænderne, når Dan Pedersen og Henrik Eilertsen stiller til start i hver deres BMW M3 E46. Hvem af dem, som ender som vinder af weekendens tre heat, vides ikke – men lyden kommer ikke til at fejle noget.

En tredje BMW M3 E46 kommer også til start. Det er hjemmebanekøreren Frederik Normann, som håber på at gentage succesen fra Grand Prix Danmark tidligere i år, hvor han kom hjem med stærke resultater i Division 2. Han kommer ikke til at gøre meget ved Walther Trabjergs føring i divisionen, og selvom Henrik Moeskjær skulle dominere hele weekenden er der stadigvæk 41 point mellem ham og den mesterskabsførende Porsche-chauffør.

For Michael Bergmann kan weekenden bruges til at nyde godt racerløb og kollegial hygge, for i kampen om titlen i Division 3 er han urørlig. Til gengæld kan han med lidt held få endnu et par gode dueller med Henrik Møller Sørensen, som trods sin indplacering i Division 4 har kæmpet en del med førnævnte i løbet af sæsonen.

Med seks tilmeldte i Division 4 kan tilskuerne på banen godt forberede sig på en pragtsymfoni, når på den sjove side af 3.000 hestekræfter slippes løs på midtjysk asfalt. I mesterskabet har Michael Rosenkilde Nissen en teoretisk mulighed for at fravriste fynboen titlen, men der skal gå meget galt før han indhenter de 58 point som er mellem de to teamkammerater fra DC Workshop-teamet.

Weekenden byder også på gensyn med et par gamle kendinge, der er tilbage i SSC – LT Asfalt. Mest prominent er nok Mikkel O. Pedersen, som har støvet sin gamle Porsche 911 Cup-racer af og dobbeltjobber som racerkører og coach for sine teamkammerater. Jesper Bowman er også tilbage på gridden med sin Ferrari 458 Challenge-racer, mens Kim König kommer på banen med en Alfa Romeo Giulia TCR.