Fuldblodsracerne vandt til Night Race

Lars E. Pedersen og Martin Vedel skiftedes til at vinde weekendens tre heat, da SSC – LT Asfalt var på plakaten til Night Race på Padborg Park.

Efter at have sat pole position til det første heat, lå det i kortene at den fynske Lamborghini-kører var manden, der skulle fanges, og den spådom levede Vedel også op til i den første del af løbet, hvor Lars E. Pedersen måtte grave dybt for at komme forbi. Til sidst lykkedes det for sjællænderen – men det skyldtes at Lamborghinien begyndte at få problemer med gearskiftet. Dermed blev det Porsche-køreren som løb med sejren.

Med første heat afviklet var der flere steder i feltet, hvor mekanikerne fik lov at vise deres værd.

For både Henrik Eilertsen og Michael Nissen måtte både mekanikere, telefoner og netværk i gang for at komme videre efter weekendens første heat. Den hvide Lamborghini Huracan GT3 løb tør for kobling, og som det ofte gælder med eksotiske racerbiler, så kan der være langt til nærmeste reservedelslager. To mekanikere fra DC Workshop-teamet blev sendt i bil til Nürburgring for at hente en frisk – og dermed kunne Michael Nissen køre på banen til weekendens andet heat.

For Henrik Eilertsen og hans nybyggede BMW M3 E46 var der problemer med styreboksen, som gjorde at ikke alle seks cylindre fik lov at arbejde optimalt. På trods af både telefonopringninger og facebook-opslag lykkedes det ikke at løse problemet, så resten af weekenden foregik i et mere roligt tempo.

Lørdag bød for deltagerne i SSC – LT Asfalt på to heat, og i det første kunne Martin Vedel konstatere at bilen igen kørte planmæssigt. Dokumentationen forelå i form af en sikker sejr foran Lars E. Pedersen og Michael Nissen. I en overgang blev der kæmpet en god kamp om fjerdepladsen mellem Henrik Møller Sørensen og Michael Bergmann. Det blev dog sidstnævnte, som løb med placeringen, da Sørensen spandt af banen og røg flere placeringer ned.

Netop som solen skiftede over i rødlige nuancer kørte deltagerne i SSC – LT Asfalt på banen til weekendens sidste heat. Her lavede Martin Vedel sit vanlige forsvindingsnummer, hvor han efter få omgange havde skabt en komfortabel afstand ned til resten af feltet. Føringen holdt hele vejen til det ternede flag, hvor Michael Nissen og Lars E. Pedersen afrundede top tre.

Der er nu kun en enkelt løbsweekend tilbage af SSC – LT Asfalt’s 2021-sæson. Den afvikles på FDM Jyllandsringen om fire uger.