Glædelig jul fra Special Saloon Car

Sæsonen er for længst forbi, og mens 2022 kører på dampene vil bestyrelsen i Kørerforeningen Special Saloon Car ønske alle deltagere, kørere såvel som teammedlemmer, samt fans af klassen en glædelig jul og et godt nytår.

Der er allerede mange ting i støbeskeen til 2023-sæsonen. Vigtigst er klassens generalforsamling den 4. marts 2023 kl. 13. Generalforsamlingen afholdes på Vesterbyvej 12, 7160 Tørring.

Løbskalenderen er også ved at være på plads og vil blive annonceret på den anden side af årsskiftet. Vi kan i den forbindelse allerede nu afsløre, at Special Saloon Car i den kommende sæson ikke vil komme til at dele banen med andre klasser.

Tiltaget med gratis indskrivning i klassen fortsætter igen i 2023-sæsonen. Derudover arbejder vi på at sikre endnu mere omtale af deltagerne i klassen, så både klassen og deltagerne får mere eksponering udadtil.

Der arbejdes også fortsat på at finde en hovedsponsor til klassen. Skulle man som virksomhedsejer være på udkig efter en spændende form for eksponering til et fornuftigt budget, er man velkommen til at kontakte Walther Trabjerg for en konkret snak herom.

Bespoke Cars har i 2022 sponseret nummerskilte til alle biler i klassen, og den aftale fortsætter i 2023. Vi takker for opbakningen og glæder os til at fortsætte samarbejdet!

Med ønsket om en glædelig jul og et racende godt nytår

Kørerforeningen Special Saloon Car