Kom på plakaten med Special Saloon Car

Titelsponsoratet i Danmarks mest potente banesportsklasse er ledigt. Kørerforeningen arbejder på at finde en ny partner, som ser potentialet i publikumsfavoritten.

Årets Special Saloon Car-kalender afvikles over fem afdelinger. Både FDM Jyllandsringen og Padborg Park får to besøg af SSC-feltet, mens også Ring Djursland bliver besøgt i sommermånederne. Formand for Kørerforeningen Special Saloon Car, Walther Trabjerg, forventer et pænt antal spændende biler og kørere i den kommende sæson:

– Vi har allerede modtaget de første tilmeldinger med nogle spændende bilmodeller, og jeg ved at flere er på vej. Charmen ved klassen er jo, at vi har plads til både hjemmebyggede projekter og fabriksbyggede GT-biler og prototyper, og det tror jeg også er hvad publikum er så glade for.

Kørerforeningen har ligeledes fjernet alle gebyrer for indskrivning i klassen til sæsonen, og det ser ud til at have givet blod på tanden til flere kørere.

Blandt de spændende nyheder planlægger den tidligere Special Saloon Car-mester, Claus Christensen, at gøre comeback med sin danskbyggede Aquila CR1. Flere gamle kendinge ventes at melde deres ankomst til klassen, mens der allerede nu er flere nye navne på startlisten.

– Special Saloon Car har altid været kendt for at være en spektakulær del af banesporten, og i år ser det ud til at vi atter er leveringsdygtige i det helt rigtige lydbillede på banen – og ikke mindst i ryttergården. Opmærksomheden vil vi gerne dele med en kommende sponsor, som kan se fordelene i at arbejde med et brand som vores, siger Walther Trabjerg.

Sæsonen i Special Saloon Car bliver blæst i gang den 7-8. maj på Padborg Park.

For mere information, kontakt Walther Trabjerg på telefon 20 99 62 14.