Landets bedste lydbillede klar til Night Race

Årets nok mest unikke løb er på plakaten i denne weekend, når SSC – LT Asfalt er med til at afvikle Night Race på Padborg Park. Løbet, som køres over fredag og lørdag, byder på feststemning og – længe ventet – helt normal adgang for publikum på den sønderjyske bane.

For kørerne i SSC – LT Asfalt har der været nok at se til. Det er under to uger siden, feltet sidst var på banen, og for nogle har den korte pause krævet ekstra lange aftener for at blive klar til næstsidste afdeling af mesterskabet.

Ikke mindst de to Lamborghini-kørere fra DC Workshop-teamet, Martin Vedel Mortensen og Michael Rosenkilde Nissen. Mens sidstnævnte havde udfordringer med en defekt benzinpumpe i sin nyindkøbte Lamborghini Huracan GT3, måtte Martin Vedel udgå fra en ellers sikker føring med en nedslidt kobling. Lamborghini-kørerne er dog tilbage og fit for fight til weekendens løb.

Der er også godt booket i Porsche-klubben, hvor Lars E. Pedersen fører an i sin Porsche 991.1 GT3R, som fik dansk debut ved Grand Prix Danmark. Men Cup-kørerne Bergmann, Trabjerg, Hansen og Pedersen kommer igen til at bidrage positivt til lydbilledet og underholdningen.

Selvom weekendens løb hedder Night Race bliver der ikke meget brug for at tænde nærlyset på bilerne i SSC – LT Asfalt. Klassens sidste heat lørdag køres klokken 19:30, og der solen endnu ikke nået helt ned i horisonten.

Løbene kan ses på Youtube på adressen youtube.com/supergtdanmark.

Tidsplan for SSC – LT Asfalt ved Night Race på Padborg Park

Fredag
08:25 – Træning
11:45 – Tidtagning
14:50 – Race 1

Lørdag
12:55 – Race 2
19:30 – Race 3