Landets vildeste racerklasse, SSC – LT Asfalt, varmer op til sæsonstart

Der bliver bulder, brag og vræl på Padborg Park i den kommende weekend. Flere af landets vildeste racerbiler er nemlig tilmeldt SSC – LT Asfalt’s første løbsweekend i 2021.

Blandt de spændende biler og kørere er sidste års generelle mester, Michael Nissen, som vender tilbage med sin Lamborghini Huracan Super Trofeo. Fynboen skal dog forvente modstand, hvis han gør sig forhåbninger om at gentage sidste års succes.

Der er nemlig også kommet nye biler til. Én af dem, som i hvert fald på papiret bliver en hård konkurrent og en alvorlig bejler til tronen i SSC – LT Asfalt, er Gunnar Lisby og hans Ginetta LMP G58. Bilen er en optimeret udgave af Ginetta-fabrikkens LMP3-bil, hvor viden og materialer fra deres LMP1-bil er taget i brug.

Der bliver også gensyn med flere klassiske deltagere i SSC – LT Asfalt. Eksempelvis Andreas Kjærgaard og hans flotte, hurtige og vellydende Porsche 911 GT1, der er populær blandt klassens fans.

Reglementet skal stå sin prøve

Til den nye sæson er der blevet indført et nyt reglement i SSC – LT Asfalt. Fire nye klasser er oprettet, og med introduktionen af det efterhånden velkendte Balance Of Performance-system forventer formand for kørerforeningen, Christian Siepmann, at konkurrencen bliver tættere end nogensinde før.

– Vi har selvfølgelig store forventninger til det nye tekniske reglement. I løbet af foråret har vi modtaget tilmeldinger fra kørere med spændende biler, og på Padborg Park skal det nye reglement bevise sit værd. Jeg er spændt og glæder mig enormt til at se nogle tætte og spændende løb.

Løbene i SSC – LT Asfalt kan følges direkte på Youtube.

Tidsplan for Padborg Park Sommerløbet 2021

Lørdag

08.25 – Træning
12.25 – Tidtagning
16.45 – Race 1 (15 min + 1 omgang)

Søndag

10.40 – Race 2 (15 min + 1 omgang)
14.00 – Race 3 (15 min + 1 omgang)