Nu skal der tages chancer i Special Saloon

Frederik Normann kan med sikkerhed kalde sig mester af S-T allerede inden afdelingen, da han har været stabil og til tider enlig S-T kører.
Frederik er en af de yngste i Special Saloon Car, og han har med sin BMW virkelig vist at han er en rigtig SSC’er, klassen kan kun være glade for at have en ung fyr som ham med.

Første mesterskab for Normann

i GT-B har vi top 3 i det generelle mesterskab også, ført an af stabile Nils Davidsen. Nils ser ikke sig selv som værende førende når vi er færdige med sæsonen, med med stabilitet skal man aldrig sige aldrig, spændende at se hvad han får ud af det.
Rasmus Sandvej Juulsen er 2’er og ser sine chancer gode i hans første fulde sæson i motorsporten.
Good old Johannes Graversen is back! han var til GP Danmark ude med en rygskade, og kom derfor bagud i mesterskabet med 4 point, men nu skal han vise hvad han kan. Så længe det ikke regner, for Fiaten kan ikke lide regn. kampen bliver intens.

Der bliver højst sandsyligt bedt til vejrguderne inden weekenden for Graversen

I Extreme fører Michael Bergmann med 170 point ret så suverænt, så kan han og Porschen kører stabilt og hurtigt, så har han fordelen med sig.
Johnny Pedersen har fået mere og mere fart, og er nu en trussel for Bergmann, Siepmann og Straarup på banen. Det er derfor heller ikke et tilfælde han er 2’er lige PT i Extreme-klassen.
Christian Siepmann, skal se om ikke han kan finde lidt held, for uheldig har i de sidste løb stået i forruden af bilen. der er ingen tvivl om at han er hurtig, men stabilitet har i år vist sig at være et “need” i SSC 2018

Christian skal have fuldt fokus i weekenden

Tidsplan:

Lørdag:
Træning 9.30 – Kvalifikation 11.25 – Heat 1 15.10

Søndag:
Heat 2 9.25 – Heat 3 14.40

Mads Andersen
Special Saloon Car

Læs mere om:Ring Djursland23/09/18 – Ring Djursland – Special Saloon