Special Saloon Car brølede sæsonen i gang på Padborg Park

Der stod Valdemar Eriksen på sejrene under weekendens første afdeling af Special Saloon Car-mesterskabet på Padborg Park. Det var dog det samlede udvalg af eksotiske racerbiler, der gjorde stort indtryk i løbet af weekenden.

Den unge, tidligere European Le Mans Series-kører, var urørlig for både Ulrik Larsens Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO II såvel som Henrik Schou Jensens Aquila CR1. De to indtog til gengæld de efterfølgende pladser i alle tre heat.

Andreas Kjærgaard var weekenden igennem hurtigst i Division 3, hvor hverken Michael Nielsens BMW M4 GT4 eller Mads Lysdahl Simonsens Ferrari 488 Challenge kunne følge med den specialbyggede Porsche GT1-kopi. Henrik Moeskjær markerede sig i det første heat med sin BMW Z4 V10, som han kørte helt frem til en generel syvendeplads – det lykkedes han dog ikke med i søndagens to løb.

I Division 1 måtte Kevin Victor Rasmussen se sig selv og sin VW Polo GTi slået af Mik Henriksens BMW M3 E46.

Stemning var der masser af blandt kørerne, og det var let at mærke publikums interesse for de potente racerbiler, både på banen og i pitten. Sådan skal det være, når Special Saloon Car er i aktion.

Næste løb for Special Saloon Car-feltet bliver på Ring Djursland den 8-9. juni.