Visionære kræfter træder ind i Special Saloon Car

Kørerforeningen bag Special Saloon Car har på årets generalforsamling valgt nye medlemmer til bestyrelsen, som alle har store visioner for klassen.

Udover Andreas Kjærgaard og Mads Moeskjær, som fortsætter i bestyrelsen, tæller den nu også Jacob Flint Knudsen fra Selected Car Group, Patrick Broch fra DC Workshop og Per Poulsen fra Klokholm Automobiler. Med en god blanding af erfaring og nye friske kræfter i bestyrelsen håber vi, at Special Saloon Car igen kan blive en af Danmarks mest spektakulære og publikumsvenlige motorsportsklasser.

Arbejdet med at invitere nye deltagere til klassen i år er i fuld gang, og vi forventer at kunne præsentere 5- 10 nye biler i løbet af sæsonen, udover de kørere og biler, der allerede har tilmeldt sig. Sammen med kendte deltagere og biler fra tidligere sæsoner er der dermed garanti for god underholdning for både tilskuere og deltagere. Løbene vil blive streamet via Youtube, så publikum kan se eller gense de fantastiske racerbiler og intense overhalinger.

Når starten til første afdeling går den 27. april på Padborg Park, vil feltet tælle mange spændende biler som Lamborghini Huracan Super Trofeo, Ferrari 488 Challenge, Porsche 992 GT3 Cup, Aquila CR1, BMW Z4, Scotty GT og mange flere.

Vi glæder os til at se jer alle til en spændende sæson på de danske baner

På vegne af bestyrelsen i Special Saloon Car

Jacob Flint Knudsen