Det buldrer i bakkerne

Weekendens vejrudsigt ser tør og sommerlig ud, men helt stille bliver der ikke på Ring Djursland, når Special Saloon Car kører tredje afdeling af årets mesterskab.

Det er bare to uger siden, de buldrende racere var i aktion på FDM Jyllandsringen, og nu er turen kommet til den korte og kuperede bane, som traditionelt har været klassens hjemmebane. Mere end 100 minutters køretid er i vente for deltagerne i weekendens løb.

Mik Henriksen får sin SSC-debut med den BMW E46 M3, som han tidligere har kørt i Youngtimer-klassen. Det er ikke eneste BMW i feltet, da Henrik Moeskjær stiller op med sin BMW Z4, og de to kommer til at kæmpe om point i Division 1.

Efter en hård weekend ved Grand Prix Danmark er Walther Trabjerg og Martin Petersen tilbage med deres to imponerende Porsche 991 GT3-R. De får selskab af Henrik Schou Jensen og hans brutale Aquila CR1 og Henrik Ziegler i den Renault R.S.01, som Kenn Bach kørte for to uger siden.

Også Ulrik Larsen er tilbage i feltet med sin Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO. I modsætning til sidste weekend er der ikke en overflod af italienske superbiler – men i kulissen arbejder Oliver Rosenkilde Nissen på at stille til start. Motorproblemerne ved Grand Prix Danmark kræver tid og nye reservedele at få styr på.

Der er stadig plads til flere

Det er ingen hemmelighed, at der i kørerforeningen arbejdes på at få flere kørere til start i klassen. Aktuelt tilbydes blandt andet refusion af halvdelen af startgebyret til de 12 første tilmeldte kørere og gratis billeder fra hvert løb. Det er således også stadig muligt at stille til start i weekenden med en sen tilmelding til løbet.

Tilmeld dig weekendens løb på raceresult.dk.