SSC efteråret starter i Padborg

Padborg Park byder på såkaldt ”Light Race” i stedet for Night Race, da COVID-19 situationen har stukket en kæp i hjulet på de tanker i 2020.

Løbsweekenden bliver dog stadig afviklet som planlagt, dog kommer det hele til at foregå om formiddagen og eftermiddagen, som vi også kender fra alle de normale weekend.

Det unormale ved denne weekend er dog at der skal køres fredag og lørdag.

I skrivende stund har 10 biler meldt sig til arrangementet, med en klar overvægt af de hurtige Extreme biler.

Torben Ingerslev bliver en travl mand i Ferrari raceren denne weekend. Udover SSC skal han også køre DEC med selv samme bil. Men han nyder enhver kilometer og ikke mindst erfaring, at han kan køre hjem i bilen(Foto: JJ Media)

Mesterskabsførende Michael Rosenkilde Nissen stiller op for at forsvare førstepladsen, som han har foran Gunnar Lisby Kjær, som aktuelt ikke er tilmeldt weekenden. Lars Pedersen på 3. pladsen er dog klar til at udfordre Nissen. Ulempen for Pedersen er dog, at det kun er anden SSC weekend at han kører i Porsche 991 GT3 Cup raceren, mens Nissen har halvandet års erfaring i Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO raceren.

Dertil kommer Torben Ingerslev, der indtager 4. pladsen inden weekenden. Han får dog travlt med dobbeltprogram, da han planlægger at køre både SSC og DEC i Ferrari 488 Challenge EVO modellen.

Christian Siepmann stiller igen op med den vellydende BMW F1, mens Rune Staudt svinger forbi med den DTC racer, som han kørte i gennem 2019 sæsonen. Den har bare stået og samlet støv hjemme i garagen indtil nu, så den vil han gerne lige have luftet lidt igen.

Den hvide og sorte BMW Z4 V10 med Henrik Moeskjær bag rattet, er altid en fornøjelse at se og høre på de danske racerbaner.(Foto: JJ Media)

Andreas Kjærgaard er den sidste mand, som er tilmeldt Extreme Divisionen. En teknisk lidt drilsk start på sæsonen, blev vendt til god succes i løb 3, hvor den Porsche 911 GT1 lignende Scotty for alvor viste god fart.

Henrik Moeskjær er aktuelt toer i GT-B mesterskabet, men han er i skrivende stund den eneste tilmeldte i netop den Division. Han havde en stabil weekend på FDM Jyllandsringen, og fik også godt styr på teknikken henover weekenden.

I Super Touring kategorien bliver Rene Ogrocki den erfarende. Han fik kørt en masse omgange ved åbningsløbet, i den BMW E46 M3, som stadig er forholdsvis ny for ham. Denne weekend får han modstand fra Rene Tvede Jensen og Torben Jensen. Rene kommer i en BMW E39 med V8 motor, som han har gået og nusset om gennem flere sæsoner, og deltaget med i Youngtimer i nogle år. Svoger Torben kommer i en BMW 320i E46, som får løbsdebut i denne weekend. Holdet købte den i vinters, og har siden da haft nogle fælles testdage, hvor de har fået justeret bilerne ind til deres personlige præferencer.

Rene Ogrocki fik rigtig god fart i BMW raceren, mod slutningen af første løbsweekend. Kan han holde den fart på Padborg, rykker de helt store pokaler tættere på.(Foto: JJ Media)

Desværre er arrangementet lukket for tilskuere, men det er muligt at følge lidt opdateringer henover weekenden på klassens Facebookside: https://www.facebook.com/SpecialSaloonCar/

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Fredag
Træning 09.20
Kvalifikation 12.45
Løb 1 16.45

Lørdag
Løb 2 09.50
Løb 3 13.40

Kørerforeningen Special Saloon CarJJ MediaLæs mere om:Padborg Park12/09/20 – Padborg Park – Special Saloon