SSC sparker sæsonen i gang

I skrivende stund er 24 kørere tilmeldt løbet, hvor der er udsigt til en god blanding af gæstekørere samt en masse faste kørere til hele sæsonen.

Ingen af de tre forsvarende mestre er i øjeblikket tilmeldt åbningsløbet, så det kunne tyde på at vi skal finde nye mestre i alle tre divisioner – medmindre de dukker op i allersidste øjeblik.

Rene Ogrocki stiller igen op i BMW M3 E46 raceren, med den helt fantastiske lyd. Det er dog kun anden weekend at han kører i bilen, så han er stadig ved at vende sig til dens køreegenskaber(Foto: JJ Media)

Extreme Divisionen tæller aktuelt 14 kørere, hvor vi kommer til at se en god blanding af Porsche, Lamborghini, Ferrari og Mitjet racere. Mikkel Overgaard Pedersen er tilbage i en Porsche 991 racer og har ligesom ved finaleløbet sidste år, holdkammerat Gustav Birch med. Især Mikkel har vist at konkurrenterne skal stå rigtig tidligt op, hvis de skal følge ham. De største konkurrenter gennem sæsonen bliver formentlig Michael Rosenkilde Nissen og Gunnar Lisby Kjær i to lynhurtige Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO racere, men mon ikke at Christian Siepmann i den flotte BMW samt Michael Bergmann og Lars E. Pedersen i Porsche 991, plus Andreas Kjærgaard i den Porsche-lignende Scotty også meget gerne vil snakke med om mesterskabet.

Det er dog langt fra sikkert at weekendens vinder skal findes i mellem disse kørere. Fem kørere har valgt at tage en gæsteoptræden i SSC. Mathias Lund, Lasse Poulsen, Frederik Nymark, Ole Pedersen og Largim Ali kommer i hver deres Mitjet, og de vil bruge weekenden til at få lidt ekstra kilometer i bilen, og få banket lidt vinterrust af. Men de plejer at være nogle hurtige herrer, så måske kan de også snakke med omkring løbssejrene og podiepladserne denne weekend.

Vellyd er også noget som præger Henrik Moeskjærs BMW med V10 motoren i. Efterårssæsonen 2019 gik rigtig fint for ham, så den fart prøver ham på at bygge videre på i 2020.(Foto: JJ Media)

GT-B Divisionen har i skrivende stund Henrik Moeskjær og Oliver Rosenkilde Nissen tilmeldt, og de er begge tilmeldt hele sæsonen og kæmper derfor med omkring mesterskabet. Mens Henrik holder fast i den velkendte BMW Z4 V10 racer, får Oliver løbsdebut i en Seat TCR racer. Unge Nissen har allerede TCR erfaring fra sidste år, hvor han kørte nogle langdistanceløb i en Audi RS3 TCR model.

Super Touring Divisionen har 6 forskellige bilmærker fordelt på otte tilmeldte kørere. Indtil videre er fire af disse kørere tilmeldt som faste kørere i serien, og kan dermed samle point sammen til mesterskabet. Rene Ogrocki stiller op i den samme BMW M3 E46, som han ved en enkelt lejlighed også var chauffør på i 2019 sæsonen. Han skal dyste mod Oliver Rømer og Jens Kristoffersen, der stiller op i hver deres Seat Ibiza. Mickey Mikkelsen stiller op med en Toyota MR2 Spider – en bilmodel som man ikke ser på en racerbane hver eneste dag, men han skraber også point sammen til mesterskabet. Dertil kommer Lars Højris, Oliver Clarke, Dan Pedersen og Ole Sondrup, som alle sammen er gæstekørere, men stadig kører med om weekendens pokaler.

Får man noget mere ikonisk end Lamborghini lyd? Gunnar Lisby Kjær (444) er i hvert fald klar til at levere mere italiensk V10 brøl, sammen med teamkammerat Michael Rosenkilde Nissen i den anden Lambo(Foto: JJ Media)

Desværre lukker banen ikke tilskuere ind, men oplyser at søndagen bliver streamet op Dplay, mens noget af eftermiddagen kommer på tv. Vi har ikke modtaget de præcise sendetider for det, men dem skal vi nok oplyse på klassens Facebookside: https://www.facebook.com/SpecialSaloonCar/

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 10.55
Kvalifikation 14.25
Løb 1 17.25

Søndag
Løb 2 12.25
Løb 3 15.05

Kørerforeningen Special Saloon Car
JJ MediaLæs mere om:Jyllandsringen21/06/20 – Jyllandsringen – Special Saloon