Tusindvis af hestekræfter rammer Djursland i weekenden

Special Saloon Car tager hul på et travlt efterår ved Sommerløbet på Ring Djursland, som afholdes i denne weekend. Og hestekræfter bliver der rigeligt af.

Hele fem Porsche-racere er linet op og klar til weekendens strabadser, og én af dem har i sommerens løb fået en justering, der bør gøre den endnu mere interessant at se på. Andreas Kjærgaards Scotty GT1 er mere fit for fight end nogensinde før, og det bliver spændende at se den blive sluppet fri i de djurslandske bakker.

Lars E. Pedersen har siden sæsonstarten på Padborg Park været travlt beskæftiget med sin deltagelse i den europæiske Le Mans Cup på baner som Paul Ricard, Monza og Le Mans, så det er næppe et ret tykt lag støv, som skal bankes af, før han er klar til at fyre sin Honda NSX GT3 af. Han skal til gengæld forvente modstand fra far og søn-konstellationen i Nissen Racing. Michael Rosenkilde Nissen har fået genopbygget sin Lamborghini Huracan GT3 EVO siden sit kedelige uheld på Padborg Park, og Oliver Rosenkilde Nissen er tilbage i fin form med sin Huracan Super Trofeo.

Fra Sverige kommer Kennet Axemark i en vaskeægte Special Saloon Car; en Chevrolet Monte Carlo, som har godt 650 hestekræfter, bremser fra en Porsche 911 GT3 Cup og en halvgal svensker bag rattet.

Henrik Moeskjær er klar til at give Porscherne i Gruppe 2 kamp til stregen med den hjemmebyggede BMW Z4 V10, mens konkurrencen i Gruppe 1 kommer til at stå mellem Dan Pedersen og hans ex-DTC Peugeot 308 og Lise Steffensen i Toyota MR2.

Tidsplan – Sommerløbet på Ring Djursland

Lørdag
Træning: 09.15
Tidtagning: 13.10
Heat 1: 15.40

Søndag
Heat 2: 10.40
Heat 3: 15.10