Vi skal have SSC-bilerne på banen på Ring Djursland

Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen beviste, at Special Saloon Car-klassen stadig er en publikumsfavorit. Nu skal vi have flere biler støvet af og på banen til årets sidste løb på kalenderen.

Publikum er vilde med lyden af potente racerbiler, eksotiske såvel som hjemmebyggede. Således kunne man i weekenden se masser af motorsportsfans som både kiggede med julelys i øjnene efter flotte fabriksracere fra Lamborghini såvel som de hjemmebyggede racerbiler.

Og det skal publikum have mere af.

Ved Sensommerløbet på Ring Djursland tilbyder Kørerforeningen Special Saloon Car derfor at refundere 50% af banens tilmeldingsgebyr til de 12 første kørere, der tilmelder sig klassen.

Henrik Moeskjær, bestyrelsesmedlem i Kørerforeningen Special Saloon Car, forklarer, at man ikke behøver have mange hundrede hestekræfter for at få en god racerweekend i klassen:

– Der er meget fokus på de hurtige og eksotiske biler, som vi er heldige at have med i klassen. Men klassen er opbygget i divisioner, hvor man konkurrerer mod biler og kørere, som er på samme niveau som én selv. Og de point, man optjener i sin division, bruges direkte i det generelle mesterskab, så der er reelt set ingen hindring for at en langsommere bil kan vinde det samlede mesterskab.

– Vi har et rigtig godt kammeratskab i Special Saloon Car, hvor det er passionen for motorsporten, der bærer det hele. Her er ingen forskel på, om du kommer med en hjemmebygget Peugeot eller en fabriksbygget sportsvogn. Vi er her for at have det sjovt og få gode oplevelser på banen, og så kunne det være rart at have endnu flere at dele oplevelserne med, siger han.

Tilmeldingen til Sensommerløbet på Ring Djursland kan klares på www.raceresult.dk.